Casio G-ShockGW-9200-1ER

Varenummer: GW-9200-1ER

Produktet er utsolgt

Registrer deg dersom du ønsker å motta en email når produktet er tilbake på lager.
Registrer
 • Fremragende
  0 Bedømmelser
 • Over middels
  0 Bedømmelser
 • Middels
  0 Bedømmelser
 • Under middels
  0 Bedømmelser
 • Dårlig
  0 Bedømmelser
Helautomatisk illuminator Når denne funksjonen er aktivert, holder det å snu litt på håndleddet for at bakgrunnsbelysningen i klokken skal komme på. Energisparing: Full autoilluminatoren fungerer bare i mørke omgivelser.
Støtsikker En støtsikker konstruksjon gir beskyttelse mot støt og vibrasjon.
Solcelle-batteri Solceller sørger for at klokken får uavhengig og miljøvennlig strømtilførsel. Solenergi som ikke blir brukt lagres i et batteri.
Radiosignal mottak(EU, USA, JPN, CHN) I mange land stiller klokken automatisk inn sommer- og vintertid.
Høydemåler opptil 10000 m En trykksensor registrerer endringer i lufttrykket og konverterer resultatet for høyder på opptil 10000 meter over havet.
Barometer (260/1.100) En spesiell sensor måler lufttrykket (måleområde: 260/1.100 hPa) og viser dette med symboler på skjermen. Dermed er det mulig å gjenkjenne værtendenser på forhånd.
Termometer (-10 °C / + 60 °C) En sensor måler omgivelsestemperaturen til klokken og visertemperaturen i Celsius (-10 °C / + 60 °C).
Verdenstid funksjon Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.
Stoppeklokke – 1/100 sek – 24 timer Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.
Nedtelling– 1/1 min – 24 timer Nedtellingsfunksjonen kan minne deg på spesielle eller gjentagende hendelser gjennom at den avgir et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Tiden kan stilles med intervaller angitt i sekunder og opptil 24 timer på forhånd – spesielt praktisk i forbindelse med et daglig inntak av medikamenter eller ved intervalltrening.
5 alarmer Alarmen minner deg på gjentagende hendelser gjennom et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som uavhengig av hverandre gir påminnelser om viktige avtaler.
Slumrefunksjon Hver gang du slår av alarmen, utløses den igjen etter fem minutter.
Tastelyd av/på Tastelyden kan slås av med modus tasten. Er tastelyden stengt av hør du ikke en pipelyd ved skifte fra en funksjon til en annen.
Automatisk kalender Når den automatiske kalenderen først er stilt inn, viser den alltid riktig dato.
12/24-timers tidsangivelse Klokkeslett kan angis enten i 12-timers eller 24-timers format.
Mineralglass Det harde (not RIPEFAST) mineralglasset beskytter klokken mot stygge skader.
Urkasse av resin
Resinarmbånd Resin består av naturharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.
Indikator for batterinivå Indikatoren viser gjeldende batterinivå.
Klassifisering for vannbestandighet (20 bar) Perfekt til fridykking uten dykkeutstyr: Klokken er vannbestandig ved opptil 20 bar / 200 meter. Meterverdien er ikke det samme som dykkedybde, men refererer til lufttrykket som benyttes i vannbestandighetstesten. (ISO 2281)
Type batteriCTL1616
Målca. 51,00mm x 48,90mm x 15,90mm (B x H x D)
Vektca. 60,90 g